Σχετικά με εμάς

Freelance Videographer - Content Creator

Η pixel productions ιδρύθηκε το 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης, από τον Δημήτρη Μπαλωμένο. Εξειδικεύεται στην παραγωγή περιεχομένου για τα social media, στην παραγωγή διαφημιστικών βίντεο & στην κάλυψη εταιρικών εκδηλώσεων.

Παραγωγή βίντεο & μικρής διάρκειας διαφημιστικά σποτ. Επαγγελματικές συνεντεύξεις & κάλυψη εταιρικών εκδηλώσεων. Παραγωγή YouTube channel. Φωτογραφήσεις προϊόντων για καταλόγους e-shop & παραγωγή περιεχομένου για τα social media είναι κάποιες από τις διαφημιστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Στόχος της pixel productions είναι η κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, να μπορέσει να διαφημιστεί αποδοτικά. Χρησιμοποιώντας πολύτιμα εργαλεία του digital marketing, όπως το βίντεο στα social media. Η επιχείρησή σου μπορεί να γίνει αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό του ψηφιακού κόσμου & να καταφέρει να μετατρέψει τους ακολούθους της σε πελάτες!

Στον στίβο των social media οι συνεργασίες είναι καίριας σημασίας. Η ENVERSE Business Consulting στέκεται αρωγός της προσπάθειας μας. Μαζί της δραστηριοποιούμαστε στον ανταγωνιστικό αλλά & ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο των social media. Προσφέρουμε πακέτα συνεργασίας σε επιχειρήσεις που θέλουν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό & να τρέξουν ένα ολοκληρωμένο digital marketing plan.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πακέτα υπηρεσιών social media management παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon